Forside
 Pressemeddelelse
 Kontakt oplysninger
 Produkter

Pressemeddelelse

Nordtec Maritime Services ApS , som er beliggende i Nr. Åby på Fyn, har med virkning fra 11. september 2007 overtaget alle aktiviteter inden for produktion og service af rørvekslere og pladevekslere fra firmaet Kähler & Breum A/S, ligeledes Nr. Åby.

Nordtec Maritime Services har gennem en længere årrække beskæftiget sig med salg og renovering af ladeluftkølere, pladevarmevekslere, rørvarmevekslere samt salg og renovering af ferskvandsgeneratorer og har stor erfaring med løsning af mangeartede opgaver for kunder inden for den maritime sektor.

Herudover er Nordtec agent for Vestas Aircoil i Norge. Virksomheden samarbejder i stort omfang med norske og danske rederier.

Direktør Peter Rønhave oplyser, at Nordtec fremover fortsætter produktionen af Kähler & Breums hidtidige aktiviteter inden for så vel standardprogrammer som kundedesignede løsninger af høj kvalitet. Produkterne beregnes med den nyeste computerteknik og bygges enkeltvis og omhyggeligt.

De nye forretningsområder målrettes primært til kunder inden for områder som VVS, rådgivende ingeniører, kraftværker, fjernevarmeværker, bryggerier, mejerier samt virksomheder indenfor farmceutisk og kemisk industri.

”Nordtec fremstår som en kvalitetsbevidst virksomhed. Vi servicerer i forvejen mærker som SWEP, APV, Tranter, Sondex, Gea og Alfa-Laval”, fortæller Peter Rønhave ”Det er vores målsætning at fortsætte de gode relationer til kunderne inden for branchen, også på de udvidede forretningsområder”.

Nordtec fortsætter produktion og serviceringen af de berørte kundesegmenter fra virksomhedens nybyggede firmadomicil i Nr. Åby.

Kontakt Nordtec Maritime Services på tlf. +45 70 267 267